Breda

Willemstraat 17 | 4811 AJ | 088-3463400

Wij realiseren ons dat al het thuiswerken of studeren niet in de koude kleren gaat zitten. Het is een hele opgave om alleen thuis, of juist niet alleen thuis al je doelstellingen te halen.

Bij COFFEELAB Breda bieden we daarom hele fijne werkplekken. Zo kan je alleen, maar niet in je eentje je werk goed doen.

AANBIEDING

En we nodigen je nu uit om het een keer uit te proberen. Je mag achteraf betalen wat je het waard vond. Easy as it is!

COVID: Er zijn helaas wel wat spelregels. Zoals de 1.5 meter en het ‘verbod’vanuit de gemeente om in het TO WORK gedeelte consumpties te nuttigen.

Maar gelukkig zit COFFEELAB to go in het pand ernaast, dus no worries 🙂 Wil je een dagje komen werken? laat het ons dan weten op BR@coffeelab.nl

 

EMAIL

DIRECT BELLEN

Werken wordt steeds dynamischer. Flexibele werkplekken worden populairder en het aantal mensen dat thuis werkt als zzp’er stijgt. Ook het werken in openbare ruimtes neemt in grote mate toe. Veel mensen voelen zich prettig in een, liefst enigszins groene, omgeving waar alle faciliteiten beschikbaar zijn om met een gevoel van vrijheid toch serieus en zakelijk hun taken uit te voeren.

Dit is precies de reden dat wij een groot deel van COFFEELAB hebben ingericht met werkplekken. We bieden 4 mogelijkheden. 

  • Plekken waar je kort kan werken. vanaf 3 uur (minimaal) tot een hele dag.
  • Plekken waar je kan komen wanneer je wil. Wij garanderen je altijd een plek. Maar die werkplek kan per dag verschillen.
  • Vaste werkplekken. Je hebt je eigen bureau. In een afgesloten ruimte. Hier kan je je spullen dus lekker laten staan. Geen probleem.
  • Vergaderen/Trainen/Presenteren. We hebben een prachtige boardroom met alle faciliteiten die je nodig hebt. Deze ruimte is te huur. Dit doen we in overleg!

mail voor vragen of informatie naar jan-willem@coffeelab.nl