Thuiswerk koffie

Steeds meer bedrijven staan thuiswerken toe. En dat is een geweldige ontwikkeling. Dit betekent minder files, minder druk in het openbaar vervoer, minder co2 uitstoot etc.

Maar thuiswerken zorgt ook voor uitdagingen. We spreken bijvoorbeeld onze collega’s minder. En we missen de momenten bij de koffiemachine. Niet alleen de sociale momenten, maar natuurlijk ook de kwaliteit van de koffie.

CoffeeLab Den Bosch

Bij COFFEELAB hebben we gemerkt dan men koffie bijzonder belangrijk vindt. Onze vestigingen in Eindhoven (StrijpS), Den Bosch en Nijmegen werden platgelopen door thuiswerkers. Want goede koffie is onmisbaar tijdens het werk. Het zorgt o.a. voor creativiteit, energie, scherpte en alertheid.

Wij willen er alles aan doen om jou ook thuis het COFFEELAB gevoel te geven. Belangrijke onderdelen van het COFFEELAB concept zijn: De geur van koffie en bananenbrood, muziek en de koffie.

COFFEELAB filterkit

Om thuis ook geweldige koffie te maken heb je de juiste tools nodig. Daarom komen wij nu met 3 geweldige kits om meteen van start te gaan thuis. Deze zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

COFFEELAB spotify playlist

De muziek bij COFFEELAB is zorgvuldig gekozen. In deze blogpost delen we graag 2 van onze favoriete playlists met je. Een voor het begin van je werkdag. En de andere voor wat meer energie in de middag!

Uiteraard hopen we je nog vaak bij COFFEELAB te zien, maar we gunnen je thuis ook geweldige thuiswerk dagen incl. goede muziek en lekkere koffie!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment