Strijp-S

Leidingstraat 45 | 5617 AJ | 088-346 3400

Strijp-S

Coffeelab op Strijp-S is ontstaan uit de samenvoeging van Onder de Leidingstraat en Coffeelab. Vanaf 01-01-2020 is de naam Onder de Leidingstraat veranderd in Coffeelab.
Behalve de naam en het logo is er weinig veranderd. Dus de gerechten, de sfeer en kwaliteit zijn nog steeds hetzelfde. 
Wil je de sfeer van weleer nog even proeven? klik dan op de link hieronder. Dan sturen we je door naar de oude website van Onder de Leidingstraat.
 
 

DELI, lunch & TAKE AWAY

Ontbijten, uitgebreid theeleuten, lekker lunchen met belegde boterhammen, huisgemaakte soep of een verse salade, gezellig borrelen of een gezonde take away maaltijd scoren… bij ons kan het allemaal! Wij koken zonder kunstmatige toevoegingen, zoveel mogelijk biologisch en met heel veel liefde! In onze mini bio supermercado shop je de tofste kookboeken, de mooiste kookspullen en de lekkerste producten met een goed verhaal!

RESERVEREN? kan vanaf 4 personen: bel naar: 040 8420870 Bij grotere groepen en speciale wensen ook graag contact opnemen!

De koffie van Coffeelab

Koffie is ons ding! Medeoprichter van CoffeeLab Jeroen Veldkamp werd in 2003 en 2004 Nederlands barista kampioen. Sinds die periode deelt hij al zijn kennis en ervaringen op vele podia en in de media. Logisch dus dat we bij CoffeeLab goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en en ontwikkelingen.

Onze beroemde ‘No School’ koffie-blend bestaat voor 70% uit heerlijke topkoffie uit Brazilië. Deze koffie zorgt voor de mokka en chocoladetonen. Die vullen we aan met fruitige koffie uit Ethiopie en Guatemala.

Wist je dat je de koffie van CoffeeLab ook voor thuis of op kantoor kan bestellen?
Op www.coffeelab.nl/shop vind je alle info.