• maandag t/m vrijdag 07:00 - 18:00
  • zaterdag - zondag 08:00 - 18:00

Nijmegen

Na Eindhoven en Den Bosch is CoffeeLab nu ook open in Nijmegen.

Wederom een hele fijne en zichtbare plek recht tegenover het Centraal station van Nijmegen en het Mercure hotel.

Inhoudelijk is CoffeeLab Nijmegen voor 70% vergelijkbaar met CoffeeLab in Den Bosch. Dus een heerlijke kaart vol met goede koffies, internationale gerechten, ontbijt (de hele dag door). Maar ook borrels, lokale biertjes en borrelplanken.

 

Kortom, ook bij CoffeeLab Nijmegen ben je de hele dag welkom. Om te werken en om elkaar te ontmoeten. Maar ook om alleen of samen heel even te verdwijnen tussen al het groen.

 

 

Alles homemade

Dat we de koffie zo lekker mogelijk en zelf bereiden is natuurlijk logisch. Maar dat we ook van die hele lekkere, vernieuwende prachtige gerechten serveren, dat hoort ook bij Nijmegen.

Onze chef Charlotte is manager van alle CoffeeLab keukens. Ze heeft ooit gestudeerd aan de HAS. Food Design. En dat zie en proef je! Charlotte maakt alles zelf! Om deze reden is de kaart van CoffeeLab zeer eigenzinnig. Met klassiekers al gepocheerd ei en melted tuna. Maar ook hele fijne curry en vegan opties.

De koffie van Coffeelab

Koffie is ons ding! Medeoprichter van CoffeeLab Jeroen Veldkamp werd in 2003 en 2004 Nederlands barista kampioen. Sinds die periode deelt hij al zijn kennis en ervaringen op vele podia en in de media. Logisch dus dat we bij CoffeeLab goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en en ontwikkelingen.

Onze beroemde ‘No School’ koffie-blend bestaat voor 70% uit heerlijke topkoffie uit Brazilië. Deze koffie zorgt voor de mokka en chocoladetonen. Die vullen we aan met fruitige koffie uit Ethiopie en Guatemala.

Wist je dat je de koffie van CoffeeLab ook voor thuis of op kantoor kan bestellen?
Op www.coffeelab.nl/shop vind je alle info.

De PLANTEN van Coffeelab

CoffeeLab en planten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij houden van planten. We houden ook van groen, en van groeien.

Onze planten staan symbool voor alles wat wij willen laten groeien. Vriendschappen, talenten, samenwerkingen en nog veel meer.

De planten van CoffeeLab worden verzorgd door Emmy de Graaf. Zij heeft echte groene vingers en heeft het verzorgen van onze planten als echte missie!

In het dagelijks leven is Emmy Fotograaf. Daarom noemt ze zich ook Emmy de FotoGraaf 🙂

 

CoffeeLab Facebook

De snelste weg naar CoffeeLab...

Wat onze gasten vinden...