The Avocadoshow Amsterdam kiest voor een samenwerking met CoffeeLab!The Avocadoshow in Amsterdam is een prachtig verhaal.
2 ondernemers afkomstig uit een totaal andere scene (events, dance, clubs etc) besloten een "traditioneel" horecabedrijf te beginnen. Nou, het resultaat is alles behalve traditioneel. The Avocado Show is op vele vlakken onderscheidend doordat er is gekozen voor veel alternatieven.
De gerechten bijvoorbeeld. Waar de traditionele chefs eerst een lekker recept ontwikkelen, om die vervolgens mooi te presenteren, hebben de heren gekozen om eerst prachtige gerechten te ontwikkelen, om die vervolgens op smaak te laten brengen door topchef Jamie van Heije.
Deze manier van denken heeft gezorgd voor een enorm veel herrie op oa internet. Maar ook ieder zichzelf respecterend life style magazine heeft er over geschreven. En daarbij nog vele internationale tv interviews!
Oh ja, al ver voor de opening 50.000 facebook likes en meer dan 1500 reserveringen!
 
Bij the Avocado Show ligt de focus uiteraard op de groene gerechten. De aanvliegroute qua koffie was in dit bedrijf daarom ook anders dan anders. En dat is het moment dat wij ons nuttig kunnen maken.

Bij CoffeeLab denken wij namelijk ook graag in concepten. Wij hebben een model vastgesteld dat van binnen naar buiten werkt. Oftewel, wij zetten niet ons zelf of onze branding, maar het bedrijf centraal! En liever nog de bar van het bedrijf. Daar moet alle koffie immers komen.
Als je als leverancier jezelf ondergeschikt kan maken, blijft er meer werkbare ruimte over. Ruimte om productie te draaien en dus meer rendement te maken met koffie.

De ondernemers wilden retegoede koffie. Vers van de branderij en optimaal bereidt. Latte art was hier geen must. Alle Instagram aandacht ging immers toch al naar de avocado's. Wie kiest wordt gekozen zeggen wij in Eindhoven.
 
The Avocado Show serveert de Old School blend van CoffeeLab. Veel ongewassen braziliaanse koffie. Met een klein percentage Rwanda. Dus heel veel chocolade tonen, met in de afdronk fris fruit! Er is door de mannen gekozen om alleen in papercups te serveren. Ook dat is een heel spannend alternatief. En die papercups worden uiteraard massaal meegenomen naar huis. Als souvenir ;)
Check hier het Instagram account van The Avocado Show


Ben je ook (horeca) ondernemer, en wil je ook weer eens je eigen concept centraal stellen? Geef me een seintje op jeroen@coffeeLab.nl of +31 6 42979473