banner latte art

Throw Down

De Latte Art Throw Down is ontstaan bij Intelligentia Coffee in Los Angeles. Elke vrijdagmiddag organiseerde Doug Zell, de eigenaar een throw down. De inleg was een dollar, dan mocht je je pour 'gooien' op een La Marzocco. De gene met de mooiste art, won de pot.
Wij gebruiken melk van Friesland Campina en van Alpro!

Barista Bingo

Dit jaar organiseren we een uber-gezellige Barista Bingo met een serieuze ondertoon. De opbrengst van alle bingo boekjes die worden verkocht gaat 100% naar een prachtig project van het Liliane Fonds. Hieronder lees je hier meer over!

Coffee Karaoke

Muziek is essentieel tijdens de Throw Down. Muziek verbroederd! Daarom hebben we DJ Ibiza Spirit gevraagd bij ons te komen draaien. Voor de liefhebbers en talenten hebben we op het einde van de avond wat onvervalste koffie krakers om met volle borst mee te schreeuwen!

F&B

Het gaat deze avond uiteraard om koffie. We maken het, en we praten erover. Maar wat ons betreft drinken we lekkere biertjes van Bavaria en Brouwerij van Moll. Onze vrienden van de Hanos verwennen ons met wat lekkere hapjes!

Friesland Campina Logo
Kees van der Westen logo
Hanos Logo
Bavaria Logo
Alpro logo
Van Moll logo
Latte Art Poster

Wij zijn fan van visual artist Hanneke Wetzer. Net Als CoffeeLab houdt Hanneke van verbazen. Haar kunst is altijd met een stoute knipoog. De afbeelding op de poster is er een uit de serie ‘Beings’.

Om al het werk van Hanneke te zien klik op de foto!

Andrea Kriegl hebben we gevraagd om de poster vorm te geven. De poster is in de Latte Art Throw Down scene een dingetje. Vaak worden locale artiesten gevraagd hier aan mee te werken. Wij Vinden de combinatie van het werk van Hanneke en de typografische stijl van Andrea erg goed gelukt!

Wij steunen het Cafebility project in India

CoffeeLab is al jaren ambassadeur van het Liliane Fonds. Onze buren in Den Bosch.
Zij omarmen en initiëren fantastische projecten in de wereld, waar het gehandicapte kind centraal staat. CoffeeLab ondersteunt dit van harte. 

Daarom organiseren we een bingo met grandioze prijzen 😉 De opbrengst van de bingo maken we 100% over aan dit fantastische project!

liliane fonds logo

Bestel nu de koffie van CoffeeLab ook voor thuis, op de zaak of in je horecabedrijf! Sluiten

Latte Art Poster

Eindhovense Latte Art Throw Down

De eerste latte arts worden geschonken over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden