WIL JE GRAAG MEER RENDEMENT MET KOFFIE

Laat ons helpen!
Wij ervaren dagelijks bij CoffeeLab hoe fijn het is om de juiste snaar te raken met koffie.
Koffie serveren die men graag op de foto zet, en vervolgens met een grote glimlach van geniet...
Dat is voor ons ook genieten.

Wat andere horecaondernemers van ons vinden

We’ve been working with CoffeeLab since day one of The Avocado Show. Whilst coffee isn’t our core business, we take pride in serving great coffee. CoffeeLab helps us to deliver exactly that. Not only the beans they supply, but with the knowledge they share and customer service they provide.
Jay Greenslade
Operations manager The Avocado Show
Van de vroege ochtend tot de late avond, de hele dag moet de koffie top zijn, vandaar onze keuze voor Coffeelab Kwaliteit zoekt elkaar op, Coffeelab en Noble Kitchen hebben elkaar uiteraard gevonden, kwaliteit op topniveau. Coffeelab, meer dan een leverancier van koffie, meer beleving dit is precies wat we zochten bij Noble Kitchen
logo Noble Kitchen
Edwin Kats
Patron Cuisinier Restaurant Noble & Noble Kitchen

EFFICIËNT WERKEN

De basis van rendement maken is efficiënt werken. Een perfecte indeling van de bar is cruciaal. 2 koppen koffie maken is natuurlijk geen probleem. Maar om ‘high traffic’ aan te kunnen, moet er een hele goede logistiek zijn. 

Wij hebben hier veel ervaring in. En kunnen hier van waarde zijn. 

Binnenste Buiten

Als wij horecaondernemers adviseren, komen we niet alvast met een zak koffie binnen. De koffie komt als allerlaatste.

Wij kunnen de juiste koffie pas adviseren als wij weten wie die koffie gaan bestellen en drinken.

Wij willen weten wie de gasten zijn. Wij willen ook de ondernemer leren kennen. Pas als wij het binnenste buiten hebben, adviseren wij de juiste koffie.

Omslachtig? Wellicht, maar het werkt. Er zijn zoveel soorten koffie. En zoveel manieren van werken. Als er een verkeerde keuze wordt gemaakt, dan kost dat rendement.

receptuur en apparatuur

Zodra we meer weten over de locatie, de doelgroep, en het concept, kunnen we gaan meedenken over de recepten. Oftewel het koffie assortiment dat op de kaart komt. En onlosmakelijk daaraan verbonden is de keuze voor de apparatuur. 

Wij werken samen met diverse merken. Wij adviseren. Zij leveren, installeren en onderhouden de machine.

Creativiteit

Ondernemen is keuzes maken. Dat weten wij ook. Als het gaat om koffie is dat niet anders. Welke koffie, welke melk, welke kopjes, welke glazen etc.

Deze keuzes hebben wij al vaak moeten maken. Wij kunnen hier een gericht advies in geven.

Maar ook de recepturen die op de kaart komen. Uiteraard de Italiaanse klassiekers. Maar de afgelopen jaren komen er steeds meer varianten bij. Cortado, Flat White, maar ook shakes met koffie, espresso met tonic en Espresso Martini. Wij kennen de recepten en adviseren graag.

Onze koffie

Wij hebben een hele duidelijke mening over de smaak van koffie. Koffie moet de smaak van koffie hebben. We begrijpen heel goed dat koffie tegenwoordig ook fris en fruitig mag zijn. Daar houden wij ook van. Maar onze koffie heeft bovenal tonen van mocca en chocolade. Dat is wat ons betreft de smaak die de meeste gasten waarderen. In de afdronk zitten wel altijd wat frisse tonen. Want deze zorgen er voor dat de gasten graag nog een tweede kopje nemen 🙂

Over ons

Jan Willem van der Aa. 

Is de absolute operational pro. In onze CoffeeLab bars zorgt hij voor duidelijke lijnen en afspraken. Zodat iedereen zich aan zijn/haar taak kan houden en optimaal kan presteren (renderen). Wij noemen Jan Willem de ontwikkelaar. Zodra het in-gewikkeld wordt, ont-wikkelt Jan Willem het voor ons. Zodat wij het ook weer begrijpen. 

Rob Bongers.

Ontwerpt met zijn bedrijf Horeca Development horeca voor externe horecaondernemers. Met name de routing en logistiek. Om als bedrijf efficiënt te kunnen werken en te renderen. Horeca Development wordt ook veel ingezet bij gebiedsontwikkeling en stedebouwkundig advies.

Jeroen Veldkamp

Jeroen werd na een lange horeca carrière de allereerste Nederlands barista kampioen van Nederland. In 2003 en 2004. Daarna is Jeroen full time bezig geweest met koffie.

 

Wil je meer rendement met koffie?

Telefoonnummer: 31 6 429 794 73
Email: jeroen@coffeelab.nl
CoffeeLab Roasters BV De Lichttoren 344 5611 BJ Eindhoven

INSPIRATIE