spirit kees van der westen espressomachine espresso koffiebonen koffie medium roast coffee coffeelab

Koffie is de basis

CoffeeLab is ontstaan uit de liefde voor koffie en de passie voor horeca. Daarom doen we er bij CoffeeLab alles aan om je de beste koffie te serveren op de beste locaties. Je vindt ons vlak voor de Centraal Stations van Eindhoven en Den Bosch.

Naast koffie serveren we uiteraard ook ontbijt, brunch en lunch gerechten. Alles wat we zelf kunnen maken, maken we ook zelf. Maar we zoeken ook graag samenwerkingen op met bijvoorbeeld Restaurant Noble en the Lemmon Kitchen.

Naast onze vestigingen in Den Bosch en Eindhoven branden wij onze eigen koffiebonen die je ook voor thuisgebruik kunt verkrijgen op onze locaties of in onze webshop .

Alles Homemade

In ons eigen BakLab bakken we bijna alle patisserie zelf. Onze Bakista’s zijn zeer bedreven in het maken van de meest fancy en fashionable taarten en cakes. Onze eigen favoriet is de Bananenbrood. Al vanaf dag 1 een topper. Maar ook de brownies met zeezout en de vegan cheesecake zijn zeer populair.

2N4A4097

De Koffie van Coffeelab

Koffie is ons ding! Medeoprichter van CoffeeLab Jeroen Veldkamp werd in 2003 en 2004 Nederlands barista kampioen. Sinds die periode deelt hij al zijn kennis en ervaringen op vele podia en in de media. Logisch dus dat we bij CoffeeLab goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en en ontwikkelingen.

Onze beroemde ‘No School’ koffie-blend bestaat voor 70% uit heerlijke topkoffie uit Brazilië. Deze koffie zorgt voor de mokka en chocoladetonen. Die vullen we aan met fruitige koffie uit Ethiopie en Rwanda.

Wist je dat je de koffie van CoffeeLab ook voor thuis of op kantoor kan bestellen?

IMG_7938
FridayLab

FridayLab

Omdat 2018 al zo’n fantastisch jaar was voor CoffeeLab, zijn we hard bezig geweest om 2019 nog meer vorm te

Jeroen Veldkamp Op jan 02, 2019
Lees verder
Koffie Cocktails, begin er morgen mee!

Koffie Cocktails, begin er morgen mee!

Cocktails met koffie zijn immens populair. Bartenders hebben altijd een haat-liefdeverhouding gehad met koffie. Aan de ene kant zijn ze

Jeroen Veldkamp Op okt 22, 2018
Lees verder
Oprichter Stumptown Coffee Roasters gaf barista’s vrijheid!

Oprichter Stumptown Coffee Roasters gaf barista’s vrijheid!

Stumptown Coffee Roasters oprichter hashtag#DuaneSörensen komt met een vegan, glutevrije, Pizza Bakery! De man die Stumptown ooit begon en groot

Jeroen Veldkamp Op okt 08, 2018
Lees verder
Koffiekunde

Koffiekunde

Achter koffie gaat veel werk schuil. Even een simpele schets … Boeren in Brazilië, Colombia en andere landen doen alles

Jeroen Veldkamp Op okt 04, 2018
Lees verder

Volg ons op instagram : @coffeelabuc

Bestel nu de koffie van CoffeeLab ook voor thuis, op de zaak of in je horecabedrijf! Sluiten