Wij houden van koffie.

En wij doen er alles aan om jou overal van onze koffie te laten genieten. In onze vestigingen in Eindhoven en Den Bosch. Ook bij geweldige horecabedrijven in het land. Maar ook bij jou thuis of op kantoor.

coffee bean png
coffee bean png
coffee bean png
coffee bean png

Alles homemade

In ons eigen BakLab bakken we bijna alle patisserie zelf. Onze Bakista’s zijn zeer bedreven in het maken van de meest fancy en fashionable taarten en cakes. Onze eigen favoriet is de Bananenbrood. Al vanaf dag 1 een topper. Maar ook de brownies met zeezout en de vegan taarten zijn zeer populair.

coffee bean png

De koffie van Coffeelab

Koffie is ons ding! Medeoprichter van CoffeeLab Jeroen Veldkamp werd in 2003 en 2004 Nederlands barista kampioen. Sinds die periode deelt hij al zijn kennis en ervaringen op vele podia en in de media. Logisch dus dat we bij CoffeeLab goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en en ontwikkelingen.

Onze beroemde ‘No School’ koffie-blend bestaat voor 70% uit heerlijke topkoffie uit Brazilië. Deze koffie zorgt voor de mokka en chocoladetonen. Die vullen we aan met fruitige koffie uit Ethiopie en Rwanda.

Wist je dat je de koffie van CoffeeLab ook voor thuis of op kantoor kan bestellen?

Ja ik wil kans maken op deze geheel verzorgde lunch met 2 personen!


Notice: Undefined index: nofollow in /home/coffee/domains/coffeelab.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/button.php on line 455