Onlangs opende COFFEELAB CS haar deuren op het station van Eindhoven in de voormalige restauratie. COFFEELAB heeft ruim 5 jaar met veel passie een sociale rol vervuld op het Stationsplein. De nieuwe start op de eerste verdieping van het station voelt voor de koffiebar dan ook als thuiskomen. 

De verbindende functie zal op de nieuwe locatie hetzelfde zijn als op de vorige. De vaste gasten van COFFEELAB kunnen ervan op aan dat ze het vertrouwde COFFEELAB-gevoel ook hier weer zullen ervaren.

Het is iconische plek met monumentale status waarbij je bij COFFEELAB welkom wordt geheten in een groene oase met veel planten. Je kunt bij COFFEELAB uiteraard terecht voor goede kwaliteit koffie, zowel to go als to stay, een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart, maar óók voor all day brunch en borrelplanken. Het is zélfs mogelijk om in deze gezonde, natuurlijke omgeving te werken.

Kortom; COFFEELAB is na een korte periode van afwezigheid weer helemaal terug in het hart van Eindhoven. Daar zijn zij en hopelijk jij ook, erg blij mee en trots op.

Lees het geweldige artikel op Eindhovens Rondje