•   Goede sfeer, vlotte bediening, uitgebreide gevarieerde en gezonde kaart. Grote en kleine tafels, afh waar je zin in hebt

  thumb Tanja D
  10/17/2018

    Ik zocht een fijn plekje om te werken, ik kwam binnen en voelde meteen een fijne sfeer hangen. Super vriendelijk personeel en heeerlijke koffie!

  thumb Claudia D
  10/11/2018

    De bediening vond ik heel erg vriendelijk, maar ook bij de kassa stond een heel vriendelijk persoon, dus ook daarom zou ik zeker nog een keer terug komen!!

  thumb biancavanderburgt
  10/09/2018

    Leuke tent, goede koffie, sfeervolle werkplek. Leuk om met vrienden te komen maar ook zeker alleen, menu zag er goed uit, goed aangekleed

  thumb MartineS777
  10/06/2018
 •   Er hing een gezellige sfeer en er was genoeg ruimte voor ons om met drie personen te lunchen en te werken. Verder goed eten en drinken en fijne service!

  thumb A-Hagelaar
  10/06/2018

    Prettig gewerkt aan de grote tafel. Goede koffie, lekkere lunchkaart en de borrelhap met de kaas met honing-koffiedip was echt zalig! Fijne achtergrondmuziek ook om bij te werken en overleggen. Aanrader!

  thumb MerelH84
  10/02/2018

    Leuke sfeer met gezellige mensen. Heerlijke koffie en super toffe werknemers. Ik kom hier zeker nog terug!!

  thumb smighiss
  10/01/2018

    Leuke koffiezaak om bij te praten met vrienden en te lunchen of studeren. Prettige bediening, en goede sfeer

  thumb StijnHamstra
  10/01/2018

COFFEELAB EINDHOVEN STATION

Deze unieke koffiebar is ons moederschip.CoffeeLab ten voeten uit. Hier hebben de de letters UC aan toegevoegd. UC staat voor under conctruction.
CoffeeLabUC is een optelsom van alle inspirerende reizen die wij hebben gemaakt. CoffeeLabUC is continu in ontwikkeling. Dit zorgt voor een heerlijke sfeer waar veel urban explorers zich comfortabel bij voelen. Bij CoffeeLabUC kan alles en moet niets. Of je nu een lekkere koffie wil drinken, een lokaal biertje of ons beroemde huisgemaakte (Vegan) gebak? Alles mag in iedere gewenste volgorde.

Pal voor het Centraal Station van Eindhoven
20 seconden lopen
Heerlijk terras in de zon
Op het dynamische stationsplein
Een volledig groen interieur! Met veel werkplekken!
TOP TOAST
Ons lunchmenu is beperkt maar zeer goed en gevarieerd

Bestel nu de koffie van CoffeeLab ook voor thuis, op de zaak of in je horecabedrijf! Sluiten