coffee bean png
coffee bean png
coffee bean png
coffee bean png
coffee bean png

COFFEELAB Eindhoven is tijdelijk gesloten. Dit heeft te maken met de tijdelijkheid waarmee wij COFFEELAB op deze locatie zijn gestart. Voor meer informatie: Zie het persbericht! http://https://www.coffeelab.nl/persbericht/ 

Coffeelab EINDHOVEN

Een prachtig stukje Berlijn en Brooklyn, maar dan in Eindhoven

 

Deze unieke koffiebar is ons moederschip, CoffeeLab ten voeten uit. Hier hebben we de letters UC aan toegevoegd. UC staat voor under conctruction.
CoffeeLabUC is een optelsom van alle inspirerende reizen die wij hebben gemaakt. CoffeeLabUC is continu in ontwikkeling. Dit zorgt voor een heerlijke sfeer waar veel urban explorers zich comfortabel bij voelen. Bij CoffeeLabUC kan alles en moet niets. Of je nu een lekkere koffie wil drinken, een lokaal biertje of ons beroemde huisgemaakte (Vegan) gebak? Alles mag in iedere gewenste volgorde.

Pal voor het Centraal Station van Eindhoven op 20 seconden lopen, heerlijk terras in de zon op het dynamische stationsplein. Een volledig groen interieur! Met veel werkplekken! TOP TOAST! Ons lunchmenu is beperkt maar zeer goed en gevarieerd.

Alles homemade

Als we het zelf kunnen maken, dan doen we dat!  Uit het kleine baklab achter de bar komen dagelijks de lekkerste zelfgebakken taarten. Ook glutevrij en zelfs vegan cheesecake. Maar we hebben ook de beste toast om goed, snel en vers te lunchen. Of probeer onze Queens of all Croissants, vers afgebakken en rijkelijk belegd! Daarnaast serveren wij onze home-made lemonade, soda, Iced Tea’s en Kombucha.

De koffie van Coffeelab

Koffie is ons ding! Medeoprichter van CoffeeLab Jeroen Veldkamp werd in 2003 en 2004 Nederlands barista kampioen. Sinds die periode deelt hij al zijn kennis en ervaringen op vele podia en in de media. Logisch dus dat we bij CoffeeLab goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en en ontwikkelingen.

Onze beroemde ‘No School’ koffie-blend bestaat voor 70% uit heerlijke topkoffie uit Brazilië. Deze koffie zorgt voor de mokka en chocoladetonen. Die vullen we aan met fruitige koffie uit Ethiopie en Rwanda.

Wist je dat je de koffie van CoffeeLab ook voor thuis of op kantoor kan bestellen?

ONZE PLANTEN

CoffeeLab en planten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij houden van planten. We houden ook van groen, en van groeien.

Onze planten staan symbool voor alles wat wij willen laten groeien. Vriendschappen, talenten, samenwerkingen en nog veel meer.

De planten van CoffeeLab worden verzorgd door Emmy de Graaf. Zij heeft echte groene vingers en heeft het verzorgen van onze planten als echte missie!

In het dagelijks leven is Emmy Fotograaf. Daarom noemt ze zich ook Emmy de FotoGraaf 🙂

 

CoffeeLab Facebook

De snelste weg naar CoffeeLab...

Wat onze gasten vinden...