OPENINGSTIJDEN

Ma – Vr    07:00 – 18:00 uur

Za           08:00 – 18:00 uur

Zon         08:00 – 18:00 uur

Den Bosch

CoffeeLab Den Bosch is een bijzondere zaak. We hebben 70% van het CoffeeLab DNA ook naar Den Bosch gebracht. Maar 30% is helemaal gericht op producten, mensen, materialen etc uit Den Bosch.

Zo serveren we lokale bieren uit deze mooie stad. Maar ook wijnen van Barrique uit de Vughterstraat.

Volgens Bossche tradities bedienen we ook aan tafel. Onze missie is immers dat wij de Bosschenaar, de bezoeker van Den Bosch en ook de gasten van Hotel the Little Duke (boven ons) graag samen aan tafel krijgen.

Daarom hebben wij ook 3 grote stamtafels (community tables) neergezet. 

We hopen je snel te zien aan een van deze tafels 🙂

Alles homemade

Dat we de koffie zo lekker mogelijk en zelf bereiden is natuurlijk logisch. Maar dat we ook van die hele lekkere, vernieuwende prachtige gerechten serveren, dat hoort echt bij Den Bosch. 

Onze chef Charlotte heeft ooit gestudeerd aan de HAS. Food Design. En dat zie en proef je! Charlotte maakt alles zelf! En als ze echt gek wil doen, vraagt ze lokale helden als restaurant Noble of the Lemon kitchen om inspiratie!

De koffie van Coffeelab

Koffie is ons ding! Medeoprichter van CoffeeLab Jeroen Veldkamp werd in 2003 en 2004 Nederlands barista kampioen. Sinds die periode deelt hij al zijn kennis en ervaringen op vele podia en in de media. Logisch dus dat we bij CoffeeLab goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en en ontwikkelingen.

Onze beroemde ‘No School’ koffie-blend bestaat voor 70% uit heerlijke topkoffie uit Brazilië. Deze koffie zorgt voor de mokka en chocoladetonen. Die vullen we aan met fruitige koffie uit Ethiopie en Rwanda.

Wist je dat je de koffie van CoffeeLab ook voor thuis of op kantoor kan bestellen?

De PLANTEN van Coffeelab

CoffeeLab en planten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij houden van planten. We houden ook van groen, en van groeien.

Onze planten staan symbool voor alles wat wij willen laten groeien. Vriendschappen, talenten, samenwerkingen en nog veel meer.

De planten van CoffeeLab worden verzorgd door Emmy de Graaf. Zij heeft echte groene vingers en heeft het verzorgen van onze planten als echte missie!

In het dagelijks leven is Emmy Fotograaf. Daarom noemt ze zich ook Emmy de FotoGraaf 🙂

 

CoffeeLab Facebook

De snelste weg naar CoffeeLab...

Wat onze gasten vinden...