Den Bosch

Stationsweg 35 | 5211 TV | 088 - 346 3400

COFFEELAB Den Bosch vind je aan de Stationsweg 35 in Den Bosch. Pal tegenover het station en Bossche bollen koning Jan de Groot. Wellicht ken je het concept al uit Eindhoven, Breda of Nijmegen. Een koffiezaak waar gastvrijheid en echt goede koffie voorop staat.

COFFEELAB Den Bosch is echter niet ‘zomaar’ een locatie. Naast goede koffie en lekker gezond eten is er namelijk óók een ruimte om geconcentreerd te kunnen werken in een natuurlijke omgeving waar je de mogelijkheid hebt om in contact te komen met anderen. 

‘Samen alleen’ werken, gewoon lekker zelf je koffie pakken, doelstellingen behalen, je laten inspireren door anderen, mee lunchen, borrelen op vrijdagmiddag én je omringen met natuur. Dat (en nog veel meer) is werken bij COFFEELAB. 

 

Om iedereen op de wenken te kunnen bedienen hebben we COFFEELAB verdeeld in zones. Wij begrijpen heel goed dat je bij ons wil genieten, en tegelijkertijd op je laptop wil werken. Dat vinden we geen probleem. Maar Wij genieten ook erg van de gasten die willen samen willen kletsen, ontbijten, lunchen etc..

Om die reden hebben we een aantal plekken ‘laptopvrij’ gehouden. Zo kan iedereen bij COFFEELAB doen wat ie wil

 

ontbijt

De geweldige locatie van COFFEELAB naast het station, maakt COFFEELAB de ideale spot om je to go koffie op te halen. Uiteraard hebben we een uitgebreid to go menu. Onze barista’s zijn er op getraind om jou zo snel mogelijk te helpen. 

We bieden je zelfs de mogelijkheid om een picknickmand te bestellen. we bieden je dan een lijst met fijne plekken in de stad. Ook dat is to go!

Thuiswerken bij COFFEELAB is super! Werken wordt steeds dynamischer. Flexibele werkplekken worden populairder en het aantal mensen dat thuis werkt als zzp’er stijgt. Ook het werken in openbare ruimtes neemt in grote mate toe. Veel mensen voelen zich prettig in een, liefst enigszins groene, omgeving waar alle faciliteiten beschikbaar zijn om met een gevoel van vrijheid toch serieus en zakelijk hun taken uit te voeren.

Dit is precies de reden dat wij het prima vinden als je bij COFFEELAB komt thuiswerken of studeren. Wij zorgen voor je met een lekkere koffie of thee op z’n tijd. En uiteraard zijn de ontbijtjes, lunches en borrelplanken bij COFFEELAB uitstekend, gezond en verantwoord. En net als thuis hebben we ook de lekkerste lokale biertjes en super wijn!

En wil je klanten of vrienden ontvangen? Geen probleem! Dat vinden we gezellig. als je meer plek nodg hebt, laat het ons gewoon even weten.

mail voor vragen of informatie naar 

jan-willem@coffeelab.nl