CoffeeLab Nijmegen is open

CoffeeLab Nijmegen is een feit! We zijn open. Wederom een vestiging bij het centraal station. Dit keer rechts tegenover het station van Nijmegen.

Recht tegenover het Mercure hotel.

Nijmegen stond al langer op onze whishlist. Onze Jan Willem komt er immers vandaan. Maar ook omdat we Nijmegen goed kennen van de Blonde Pater. Wie is daar vroeger niet veel naar toe gegaan om te kijken hoe ze die cappuccino’s toch zo mooi maakten. En nog steeds maken overigens.

Na een verbouwing van precies twee weken hebben de we deuren geopend. Niet met een groot feest, maar gewoon lekker organisch.

De monumentale stadsvilla waar we onze intrek hebben genomen had wat zorg nodig. En die hebben we haar gegeven. Het pand heeft nu weer de waarde die het verdiend.

Menu

De menukaart bij CoffeeLab Nijmegen is redelijk vergelijkbaar met die van CoffeeLab Den Bosch. Dus veel lekkere en mooie gerechten. All day breakfast. Gezonde lunch en brunch gerechten. Maar ook lekkere borrelplanken en andere bites.

Dranken

Uiteraard serveren we bij CoffeeLab Nijmegen alle traditionele koffie’s. Alle usual suspects staan op de kaart. Maar ook gekkies zoals espresso met matcha tonic. Natuurlijk zijn ook Chalo chai tee en de lekkere thee van Crusio aanwezig.

Qua bier hebben we grote plannen. We hebben nu de lokale helden van Nevel in huis. Maar samen met Bier & Co werken we aan een veel groter assortiment.

CoffeeLab in Nijmegen is door de week geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Zaterdag en zondag geopend van 08:00 tot 18:00 uur.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment