FridayLab

2 januari 2019 0 Door Jeroen Veldkamp
FridayLab

Omdat 2018 al zo’n fantastisch jaar was voor CoffeeLab, zijn we hard bezig geweest om 2019 nog meer vorm te geven. Éen van de vragen die wij vaak krijgen is: Waarom zijn jullie niet s’avonds open?

Hier zit natuurlijk een goede reden achter. We heten CoffeeLab en zo zijn we het concept ook begonnen. Maar al vanaf dag 1 hebben we het begrip Coffee in CoffeeLab zeer ruim genomen. Dus naast koffie serveren we ook ontbijt, lunch, bier en wijn. Zelfs cocktails hebben we op de kaart.

En omdat we nu na 4 jaar (Eindhoven) en 2 jaar (Den Bosch) denken te weten wat onze rol en doelgroep is, durven we in 2019 iets meer uit de kast te komen. Daarom hebben we op de achtergrond een aantal ideeën uitgewerkt. Deze gaan we in fases introduceren dit jaar.

COFFEELAB =>FRIDAYLAB

Als we meer willen programmeren zit de naam CoffeeLab ons natuurlijk enigszins in de weg. We houden van die naam, laten we dat voorop stellen, maar een concept moet natuurlijk wel te begrijpen zijn voor de doelgroep. Vandaar dat wij nu gaan starten met: FridayLab. Lab blijft, maar we hebben onszelf de vrijheid gegeven om het woord koffie zo nu en dan te hacken! En de eerste hack wordt dus FridayLab

COFFEELAB => FRIDAYLAB” class=”wp-image-2561″/></figure><h4>VERBINDEN</h4><p>Al vanaf het begin is ‘verbinden’ één van de belangrijkste doelstellingen van CoffeeLab. Dus bij alles wat we doen staat deze ambitie bovenaan. Dus ook tijdens FridayLab draait het om elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en iets delen. Het Vrijmibo, of Aperitivo gevoel! We blijven ook gewoon koffie schenken maar er is meer ruimte voor lokale biertjes en topwijntjes. We zorgen ook voor platenspelers en wat vinyl. En uiteraard is iedereen vrij om zelf wat muziek mee te brengen. </p><p>Daarnaast hebben vinden wij het ook fijn om elkaar bij de voornaam aan te spreken. Daarom hebben we stickers laten maken waarop je alvast wat meer info over jezelf kan zetten! Praat wel zo makkelijk 🙂</p><p>Vanaf vrijdag 11 januari iom 16:00 is FridayLab een feit. We beginnen in Eindhoven en daarna door naar Den Bosch! Tot dan!</p><p>klik hier voor meer info over CoffeeLab Eindhoven: <a href=https://www.coffeelab.nl/eindhoven/