COFFEELAB Breda zoekt een crowd met crowdfunding.

Coffeelab Breda zoekt een crowd met crowdfunding. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Willemstraat in Breda. Omdat ook daar een COFFEELAB vestiging gaat openen.  We hebben in onze vier vestigingen van COFFEELAB ontdekt wat de behoeftes van onze gasten zijn. Uiteraard; Die behoeftes zijn goede koffie en lekker eten, maar nog veel meer; het leggen van sociale contacten en een thuisgevoel. Een inspirerende werkomgeving naast het station is onze volgende stap.

https://youtu.be/Xfor6T7RRns

Wie zijn wij?

Wij zijn Rob, Jeroen en Jan-Willem. Horeca-ontwikkelaar, koffie-kampioen en operationeel specialist. Alle drie op een andere manier gepassioneerd voor Horeca en samen het COFFEELAB-avontuur aangegaan. COFFEELAB is een koffiezaak met uiteraard top koffie, maar waar het vooral gaat om oprechte betrokkenheid.

Hoe het allemaal begon

 Ongeveer 5 jaar geleden hadden de gemeente Eindhoven en Eindhoven 365 een doel: de VVV ombouwen tot brandstore met daarin een koffiebar, ontwikkeld door en voor Eindhoven. Want Al snel zagen we mooie kansen voor het allereerste hybride blurring concept in Eindhoven. Op maandag 17 november 2014 opende COFFEELAB op het Stationsplein in Eindhoven. Nu 5 jaar (en bijna een miljoen koppen koffie) verder hebben we duizenden mensen met elkaar in contact gebracht en is COFFEELAB klaar om verder te groeien.

Waar staan we nu? 

De basis van COFFEELAB ligt in Eindhoven, maar inmiddels hebben we ook in Den Bosch, op Strijp-S (Eindhoven) en Nijmegen een vestiging geopend. We hebben de afgelopen jaren ontdekt dat onze gasten behoefte hebben aan echt contact en een thuis-gevoel. Daar willen we met ons nieuwe concept in Breda nog een grote stap verder in gaan. kijk ook op: https://www.coffeelab.nl/nijmegen/, https://www.coffeelab.nl/den-bosch/ of https://www.coffeelab.nl/strijp-s/

Een impressie van de COFFEELAB kant.

Waar staan we voor?

 Gastvrijheid en wederzijdse betrokkenheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Al onze locaties zitten dicht bij het station omdat wij erg zijn gaan houden van de dynamiek en de diversiteit van het publiek aldaar.Dit betekent vaak haast, snelheid, drukte en to go bestellingen. Toch gaat het bij ons juist om het nemen van tijd. Een gemiddeld koffiemoment duurt slechts één minuut. Van het bestellen tot het vertrekken. Wij streven ernaar om in die ene minuut iets extra’s te geven. Een warme glimlach, een gesprek of een andere vorm van aandacht. Dan hebben wij ons doel bereikt. Voor de mensen die wat langer blijven creëren we een gevoel van saamhorigheid. Dit doen we onder andere door de grote community tafels waar onze gasten samen, alleen kunnen werken.

een impressie van de co-working.

Co-working met echt goede koffie is het plan!

We gaan groeien! Als COFFEELAB en met alles waar we voor staan. Te beginnen in Breda.Met ons nieuwe co-working concept gaan we de topkwaliteit van het eten en drinken, en de sfeervolle dynamiek van COFFEELAB verbinden met een ruimte om rustig en geconcentreerd te kunnen werken vlak bij Breda Centraal. Studenten, zzp’ers, forenzen, expats, bewoners van de stad, iedereen is welkom.
We bieden ‘jump seats’ aan waar je betaalt voor de tijd dat je er gezeten hebt en vaste desks die voor een vaste periode te huren zijn. Hier maken we het verschil door de combinatie van biophilic design (dit wordt later toegelicht), gezond, voedzaam eten, en goede koffie. We hebben onze F&B en hospitality meer dan op orde. Dat is ons fundament en ook wat deze manier van co-working onderscheidend maakt.

Een gezonde werkomgeving

We gaan de natuur letterlijk naar binnen halen door elementen uit biophillic design. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen zich hier goed bij voelen. De productiviteit, creativiteit en het gevoel van welzijn gaat omhoog. Denk hierbij aan verlichting die met de dag mee beweegt, een oase aan groen in kleuren en planten, een gezond binnenklimaat met goede ventilatie, plekken om je even terug te trekken en werkplekken met zicht op levend groen.

Waarom Crowdfunding?

 Tot nu toe hebben we onze vestigingen voornamelijk zelf gefinancierd. Voor de co-working locatie in Breda hopen we een crowd te vormen die achter ons staat. Dit nieuwe project vraagt om extra middelen. Als we onze plannen willen verwezenlijken hebben we daarom financiële steun nodig. We hopen nieuwe vrienden te maken die in ons geloven en ons willen helpen.Wat brengen wij?We ontzorgen en verzorgen. Zijn lokaal geworteld en betrokken. We bieden een plek waar mensen zich thuis voelen, een gunstige locatie dicht bij het station waar ze nieuwe mensen kunnen ontmoeten en waar ze in hun eentje terecht kunnen zonder zich alleen te voelen. We willen onze gasten nét dat stukje extra geven. Daarnaast serveren niet alleen een kop koffie, maar ook een fijne dag. Een glimlach, een herkenning, een leuk gesprek.

Financiën

 Coffeelab Breda zoekt een crowd met crowdfunding. In totaal hebben we minimaal €250.000 nodig. Want met dit budget kunnen we de zaak inrichten zoals we dat nu voor ogen hebben. En kunnen we het klaarmaken voor horecagebruik. Want als we op een hoger bedrag uitkomen zetten we dat in om nog verder te groeien. Jij kunt ons helpen door ons een bedrag te lenen. We betalen jou dat terug met 5 % rente, verspreid over 5+1 jaar.
En naast rente hebben we ook nog mooie beloningen voor jullie bedacht, om jullie extra te bedanken. Wat dacht je van versgebrande koffie of een barista training? Kijk hiervoor in de rechterkolom op de pagina! En sowieso krijg je van ons 10% korting bij al onze filialen gedurende de looptijd van de lening.

Word onderdeel van onze crowd en investeer mee in een dynamische, groene werkomgeving naast station Breda, met goede koffie en een gevoel van saamhorigheid.

www.crowdaboutnow.nl

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment