Breda

Willemstraat 17 | 4811 AJ | 088-3463400

Check hierboven de aftermovie van de opening @COFFEELAB Breda

COFFEELAB opende 1 juli haar deuren in Breda op de Willemstraat 15-19. Wellicht ken je het concept al uit Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Een koffiezaak waar gastvrijheid en echt goede koffie voorop staat.

COFFEELAB Breda is echter niet ‘zomaar’ een nieuwe locatie. Naast goede koffie en lekker gezond eten is er namelijk óók een ruimte om geconcentreerd te kunnen werken in een natuurlijke omgeving waar je de mogelijkheid hebt om in contact te komen met anderen. 

‘Samen alleen’ werken, gewoon lekker zelf je koffie pakken, doelstellingen behalen, je laten inspireren door anderen, mee lunchen, borrelen op vrijdagmiddag én je omringen met natuur. Dat (en nog veel meer) is werken bij COFFEELAB. 

Om iedereen op de wenken te kunnen bedienen hebben we COFFEELAB verdeeld in zones. Wij begrijpen heel goed dat je bij ons wil genieten, en tegelijkertijd op je laptop wil werken. Dat vinden we geen probleem. Maar Wij genieten ook erg van de gasten die willen samen willen kletsen, ontbijten, lunchen etc..

Om die reden hebben we een aantal plekken ‘laptopvrij’ gehouden. Zo kan iedereen bij COFFEELAB doen wat ie wil.

De geweldige locatie van COFFEELAB naast het station, maakt COFFEELAB de ideale spot om je to go koffie op te halen. Uiteraard hebben we een uitgebreid to go menu. Onze barista’s zijn er op getraind om jou zo snel mogelijk te helpen. 

We bieden je zelfs de mogelijkheid om een picknickmand te bestellen. we biedenje dan een lijst met fijne plekken in de stad. Ook dat is to go!

Werken wordt steeds dynamischer. Flexibele werkplekken worden populairder en het aantal mensen dat thuis werkt als zzp’er stijgt. Ook het werken in openbare ruimtes neemt in grote mate toe. Veel mensen voelen zich prettig in een, liefst enigszins groene, omgeving waar alle faciliteiten beschikbaar zijn om met een gevoel van vrijheid toch serieus en zakelijk hun taken uit te voeren.

Dit is precies de reden dat wij een groot deel van COFFEELAB hebben ingericht met werkplekken. We bieden 4 mogelijkheden. 

  • Plekken waar je kort kan werken. vanaf 3 uur (minimaal) tot een hele dag.
  • Plekken waar je kan komen wanneer je wil. Wij garanderen je altijd een plek. Maar die werkplek kan per dag verschillen.
  • Vaste werkplekken. Je hebt je eigen bureau. In een afgesloten ruimte. Hier kan je je spullen dus lekker laten staan. Geen probleem.
  • Vergaderen/Trainen/Presenteren. We hebben een prachtige boardroom met alle faciliteiten die je nodig hebt. Deze ruimte is te huur. Dit doen we in overleg!

mail voor vragen of informatie naar jan-willem@coffeelab.nl